Cursus fotografie

 

123cursus-fotografie.nl

 

 

Cadeaubon cursus fotografie. Cursus digitale fotografie

Gastenboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U wordt van harte uitgenodigd om uw ervaring met onze cursus te delen met anderen.

 

Uw naam:
 

 


Dit wil ik nog even kwijt:

 

 

 

 

 

 

 

 

* * * * *

Geplaatst door Janine:

Super informatieve dag gehad, zeer leerzaam, en fijn dat we het smiddags ook in de praktijk konden brengen! Voor mij was deze dag zeer de moeite waard, ondanks dat ik nog weinig wist van fotografie, heb ik er nu veel van opgestoken, nu nog veel oefenen! Bedankt Jacques en Hans!!

 

 

Geplaatst door Peterl:

De docenten behandelen de stof zo dat iedereen het begrijpt en toch maken ze het niet te simpel. Dat vind ik knap. Als je nog niet zo lang fotografeert is dit een fantastische cursus. In 1 dag wordt je enorm op weg geholpen. En docenten Jacques en Hans zijn ook nog eens erg aardig. Heren, bedankt!

 

 

 

Geplaatst door Paul:

Het was een super leuke leerzame dag, vol met heldere uitleg zowel in theorie als praktijk. Als je al niet enthousiast bent dan wordt je dat wel na deze dag. Je gaat echt anders naar de wereld kijken, ook door de lens. Hans en Jacques, Bedankt!

 

 

 

Geplaatst door Patrick:

Ervaringen:  Duidelijke uitleg die goed te begrijpen is. Diafragma, ISO en sluitertijd komen ruim aan bod. Geen foto's meer op de 'auto' stand, je weet nu hoe je je camera moet instellen en waar je op moet letten. Een ontspannen dag, met een vleugje humor. Aanrader dus! Jacques en Hans bedankt!

 

Geplaatst door Joyce:

Super veel geleerd ,uitleg heel duidelijk.
Praktijkgedeelte ook erg leuk.
Ben blij dat ik nu met mijn camera kan omgaan.

 

 

Geplaatst door Pauline:

 

Na de basiscursus weet ik eindelijk hoe mijn camera echt werkt en hoe ik er de mooiste foto's mee kan maken. Bedankt voor de heldere uitleg en alle tips, hier wordt ook alle tijd voor uitgetrokken!
Sorry Jacques, ik ga het toch nog even zeggen, de lunch was heel lekker!

 

 

 

Geplaatst door Carla:

 

Bijzonder leerzame, maar ook gezellige, met humor doorspekte dag. Een aanrader, veel geleerd. De hele dag voldoende te eten en te drinken, en ze nemen echt de tijd. Je bent dan ook niet voor 6 uur, half 7 klaar.

 

 

Geplaatst door Truus:

 

Uitleg is goed en makkelijk te begrijpen. Je geven je ook niet het gevoel van dom als je welke vraag dan ook stelt. Het wordt op een leuke en zr gezellige manier gegeven. Ik zal deze cursus ook zeker aanraden. Ben je nog niet enthousiast, dan wordt je het daar zeker gemaakt. Hans en Jacques, bedankt voor deze gezellige en leerzame dag.

P.S. Ik heb eindelijk mijn spin zr duidelijk op de foto, zelfs de ragfijne web is te zien :-)

 

 

 

Geplaatst door Alex:

 

Heel erg leerzaam.
Duidelijke en begrijpbare uitleg. Nemen de tijd voor de cursisten.
Het is te merken dat ze het met lol en liefde voor de fotografie geven.
Zeer geslaagde dag en zeker een aanrader voor iedereen.
Hans en Jacques heel erg bedankt en jullie zien ons zeker terug voor een vervolg.

 

 

 

Geplaatst door Hans:

 

Kort samengevat: Na aanschaf van een spiegelreflexcamera een aanrader!
Gebruik van een camera leer je niet van het instructie-boekje, tijdens de cursus wel.

 

 

 

Geplaatst door Fred:

 

Deze cursus is echt een aanrader. Goede verdeling in theorie en praktijk in een dag waar je de grondbeginselen en meer onder de knie krijgt. De cursus verloopt in een ontspannen en gezellige sfeer met wat humor tussendoor. Alles op een dag beviel uitstekend ipv. over een paar avonden.

 

 

Geplaatst door Kees:

 

Interessante cursus. Ik heb er veel van geleerd, het is zeker de moeite waard.
De uitleg is erg duidelijk en wordt in een rustig tempo verteld.
Gelukkig hadden we in de middag nog lekker weer om een paar uurtjes buiten te fotograferen.
Mede dankzij de lekkere warme worsten tijdens de lunch was het een erg geslaagde dag!
Wat mij betreft een aanrader.

 

 

Geplaatst door Michel:

 

.DOEN IS WETEN.
De lesstof wordt tijdens de cursus duidelijk en op een leuke manier uitgelegd maar ook begrijpelijk.
Na een week de camera gepakt en er is best veel blijven hangen. Geslaagde dag met voldoende eten en drinken.
1 Woord TOP.
Jacques en Hans: BEDANKT

 

 

Geplaatst door Tereas:

 

Bedankt voor een zeer informatieve, en gezellige cursus dag.
Ook qua catering ontbrak ons aan niets.
Groetjes, en tot de volgende cursus ;-)

 

 

 

Geplaatst door Wil:

 

Ontzettend veel geleerd. Omdat ik niet zoveel tijd heb om er flink mee te oefenen, dacht ik:
Ben ik het kwijt over een paar maanden, meld ik mij weer gewoon aan voor een "herhaling".

 

 

Geplaatst door Cathrien:

 

Hoewel ik geen toestel heb waar je diafragma etc. moet instellen bleek toch ook mijn eenvoudige Samsung veel meer te kunnen dan ik wist. Ik ga de automatische stand niet meer standaard gebruiken en sowieso anders kijken.
Jacques en Hans dank jullie wel voor de gezellige, leerzame dag.

 

 

Geplaatst door Edwin en Sylvia:

 

We hebben er veel van Op gestoken deze dag, tijdens de theorie cursus hadden we zo iets van waar zijn we aan begonnen maar door jullie SUPER hulp viel het allemaal reuze mee. Leuke ontspannen sfeer en de catering van Hans was heerlijk ;-).

 

 

Geplaatst door: Annemarlies

 

Nogmaals dank voor de ontzettende inspirerende dag gisteren en graag tot ziens bij een volgende cursus (Ik kom graag voor de portretfotografie nog eens terug!)

 

 

Geplaatst door: Arie

 

De deskundigheid en lol spat er bij beide heren vanaf.
Enorm veel opgestoken en genoten op deze absolute top dag.

 

 

Geplaatst door: Tjarda

 

Hartelijk dank voor de fijne, leerzame dag ! Ik heb erg veel geleerd en zal nu vooral veel mee moeten gaan oefenen om er voor mezelf een automatisme van te gaan maken, i.p.v. te fotograferen op de automatische stand ! ;0) Het was een gezellige groep mensen afgelopen zondag ... enne het mag best gezegd worden: De catering was ook geweldig ! Dank en wie weet tot ziens bij een vervolgcursus !

 

 

 

Geplaatst door: William

 

Een leerzame cursusdag! Nu ik de functies van o.a. sluitertijd, diafragma, ISO en witbalans beter begrijp, behoort fotograferen in de automatische stand tot het verleden. Hans en Jacques, bedankt voor de vele tips, jullie enthousiastme en de lekkere kroketten :)

 

 

 

Geplaatst door: Caroline

 

Je krijgt een cadeaubon voor je verjaardag voor een fotocursus, een supercadeau!
Gisteren de cursus gehad, van 2 mannen die hun vak (hobby) op een leuke maar zeer zeker professionele manier, in 1 dag overbrengen aan de cursisten.
Veel geleerd, over hoe gebruik ik mijn camera (sommige knopjes/wieltjes) wist niet eens waar ze zaten, of waar ze voor dienden.

EN je leert anders te kijken naar de wereld om je heen. Het was ook een leuke spontane groep, ondanks het winterse weer. ja want het was toch wel koud, om buiten te zijn en te fotograferen, maar de koffie/thee en goed verzorgde lunch, maakten dat je de kou snel vergat!
Heren het was top en gezellig!

 

 

 

Geplaatst door: Theo

 

Gisteravond cursus portretfotografie meegemaakt.
In 1 woord top! In 1 avond alles leren begrijpen en toepassen. Hulde aan Jacques!

 

 

Geplaatst door:Edda

 

Zondag een leerzame fotocursus dag in Waddinxveen meegemaakt. Heel goed geregeld, inhoudelijk op niveau en een gezellige groep. En twee enthousiaste leermeesters! Erg veel opgestoken. Nu zelf gaan uitproberen.

 

 

Geplaatst door:Arjen

 

Zondag  de basiscursus gedaan. Het was een leuke en verfrissende cursus waarbij alle basisaspecten in sneltreinvaart voorbij komen. Tijdens de praktijkopdrachten worden alle instellingen duidelijk voor je eigen camera. Absolute aanrader!

Als ik dan een verkooppraatje mag doen: Niet twijfelen, gewoon aanmelden

 

 

Geplaatst door:Wim

 

Ik heb in augustus de basiscursus gedaan ik ben meer dan te vreden. Ik heb dan ook gelijk aangegeven om portretfotografie te gaan doen.

 

Geplaatst door: Kevin


Vandaag een hele leuke dag gehad met een hoop informatie.
De beginnerscursus is leuk omdat iedereen er wat aan heeft, veel verschillende onderwerpen volgen elkaar duidelijk en snel op!!
Persoonlijk was ik al op de hoogte van deze informatie maar heb er toch het een en ander van op gestoken,
vooral een leuke ervaring rijker en een lekkere opfrisser, het is er lekker ingestampt!
De info is goed te volgen voor iedereen omdat het leuk maar ook goed gebracht wordt!  

 

 

 

Geplaatst door: Betty


Ervaringen cursus portetfotografie: Zeer plezierige ontvangst, heldere diapresentatie, goede opbouw van het praktijkgedeelte met goede uitleg van flitsers en alle andere studiobenodigdheden en ruime mogelijkheden om het effect daarvan te ervaren met de eigen camera. Een topmiddag!

 

 

Geplaatst door: Alfred

 

Prima verzorgde cursus,waar ik zeker van heb geleerd hoe ik met mijn nieuwe kamera moet omgaan. Ook heel prettig om het e.e.a. nog eens rustig te kunnen nalezen middels de verstuurde informatie.

 

 

Geplaatst door: Fedor

 

Ervaringen: En daar zat ik dan als complete leek op fotografiegebied met een simpele compact camera (Fuji S1800) in de cursus van Jacques en Hans. Mijn oog was juist op zo'n simpele camera gevallen, omdat het zo lekker weinig kost. Tegelijkertijd kun je eens wat gaan experimenteren om te kijken of dat fotograferen nou echt zo leuk is.
Ja dus. Jacques en Hans weten je rap door wat benodigde theorie heen te loodsen waardoor je in staat wordt gebracht voorbij het niveau van plaatjes maken te komen. En dat mag je in het tweede deel van de dag in de praktijk brengen. Daarmee is de dag best vol, maar ik had geen moment het idee dat er te veel in de dag werd gepropt. Integendeel, er was nog ruimschoots tijd voor een koffiepauze en een prima verzorgde lunch.
Na de cursus ging ik uiteraard op eigen houtje aan de slag en net zo uiteraard liep ik gelijk tegen een aantal beperkingen van mijn camera aan. Zoals Jacques had beloofd tijdens de cursus boog hij zich enthousiast over de rare effecten die op mijn foto's verschenen en deed suggesties om de grenzen van mijn camera vast te stellen.
Het gevolg is dat nu mijn camera de beperkende factor is geworden bij mijn foto's (eerder was ik dat zelf). Eens kijken of een nieuwe set dat euvel kan verhelpen. Ik ben bang dat ook ik nu dankzij Jacques en Hans verslingerd ben geraakt aan deze hobby..

 

 

 

Geplaatst door: Sylvia

 

Ik heb de mail ontvangen met alle bijlagen en wil nogmaals benadrukken dat ik het een waanzinnige dag vond afgelopen zondag. Ik merk wel dat ik ontzettend moet oefenen, maar het was zeer leerzaam.

 

Geplaatst door: Steef Brugmans

Ervaringen: Het was een topdag met een lekker zonnetje.
Veel geleerd en gelachen,ook de kroketten bij lunch waren perfect.
Nogmaals enorm bedankt voor alle tips.
Ik zie jullie snel bij de cursus portretfotografie.Geplaatst door: Paul van Muijden

Ervaringen: Zondag hadden we allen kleine oogjes i.v.m. de zomertijd. Gelukkig duurde de uitstekende en informatieve fotocursus geen uurtje korter. Het heeft mij gebracht wat ik ervan verwachtte: hoe werkt mijn camera nou precies, wat kan ik met alle knoppen doen om een nog beter resultaat te verkrijgen?

Nu nog lekker veel oefenen, maar de basis is van solide aard.

Hans & Jacques, dank voor de meer dan uitstekende uitleg en prima verzorgde dag. Groeten,Paul

Geplaatst door Bianca Mateus

Ik heb een erg gezellige maar met name leerzame zondag gehad. De onmisbare technische kant van fotografie welke door Jacques helder wordt 'belicht',  wordt goed aangevuld met Hans zijn minstens zo belangrijke creatieve kijk op compositie.

 

 

Geplaatst door Bart Jan Tol

 

Beste Hans en Jacques,
Bedankt voor de leerzame dag!
Ik ben nu anders naar me camera gaan kijken, ik kan er beslist mooiere foto mee maken na deze dag!
Dus iedereen die dit leest volg deze cursus hij is leerzaam!!!
En die Hans kan toch lekkere koffie zetten!!!!

 

 

Geplaatst door Boy de Waard

 

Hoi Jacques en Hans,
Vond het echt een leuke en leerzame dag vandaag. Ik heb een aantal dingen opgestoken die ik zeker zal toepassen als ik binnenkort op vakantie ga naar Indonesi. Een vervolgcursus zal er zeker in zitten!

 

 

Geplaatst door Peter Schop

Hoi Hans en Jacques, ik wil jullie ook nog even bedanken voor de leerzame dag en avond. Ik heb er veel van opgestoken en merk dat ook echt aan de leuke reacties die ik weer van andere krijg van mij foto's. Ik zal jullie site zeker promoten.
Groetjes Peter


Geplaatst door Astrid

Beste Hans & Jacques,
Bedankt voor de ontzettend leuke, gezellige maar vooral leerzame dag gisteren. Ga nu met alles wat ik geleerd heb aan de slag. Het naslagwerk is echt toppie. Ik kom zeker nog een keertje terug. Groetjes Astrid


Geplaatst door Rien den Haan

H&J,
Nogmaals hartelijk dank voor de informatie en goede zorgen gisteren, ik zit nu al springend te wachten op "een" vervolgcursus ;-)
Groet, Rien


Geplaatst door Cis van den Bosch

Ik wil jullie nog graag bedanken voor de leuke en leerzame dag. Zoals ik al gemeld heb: het kwartje is eindelijk gevallen. Wat heb ik tot gisteren getobt met alle instellingen. Hans ook bedankt voor de goede verzorging van de inwendige mens. Graag tot een volgende cursus


Geplaatst door Ramona Bakker


Ik wilde jullie nog even zeggen dat ik vandaag genoten heb van de cursus! Ook het cursusmateriaal ziet er erg goed uit. Dank voor alle informatie en tot de volgende cursus. Ik heb Jacques al laten weten dat ik graag meedoe aan de cursus portretfotografie zodra deze gereed is.


Geplaatst door Nico

 

"Ik heb gisterenavond een cursus portretfotografie gedaan, erg leuk en leerzaam!
Hans Ros geeft de cursussen samen met Jacques Kamps, die ik ook graag een compliment wil geven voor zijn kennis, kunde en bovenal heldere uitleg!
De foto's zijn dermate geslaagd dat ik hier zeker mee door ga.
In mijn huidige rol als business consultant en coach vind ik het al erg leuk om met mensen te werken en vooral dat aspect komt mooi terug bij portretfotografie.
Er zitten een aantal zeer geslaagde portretten tussen!
En avond gedegen uitleg over soorten licht, lichtopstellingen, het effect daarvan en het experimenteren daarmee, heeft een boost aan energie en een aantal verbluffend goede portretten opgeleverd.
Ik heb zogezegd 'het licht gezien'.;-)
De kwaliteit van de portretten is goed, en dat smaakt naar meer!"

 


Geplaatst door Frank

Vorige week zondag hebben wij genoten van jullie cursus, nogmaals bedankt voor de leerzame dag die keurig verzorgd was!


Geplaatst door brigitte de roon


Hallo Jacques en Hans,
Ik heb genoten en heel veel opgestoken van jullie cursus!
Ik ben flink aan het uitproberen met alle handige tips die ik heb meegekregen!
Ook de broodjes en de marsjes waren super, kortom een gezellige en leerzame dag!
Bedankt voor alles!!
gr, Brigit


Geplaatst door Linda

Het was een gezellige en leerzame dag! Een hoop geleerd en nu zelf op pad en oefenen ;-)
Bedankt voor alles!


Geplaatst door Nico


Een leuke en leerzame dag, ook voor diegenen die vaker een camera in de hand gehad hebben. De theorie is ter zake doend, en wordt direct in de praktijk gebracht met behulp van een aantal gevarieerde oefeningen. Het resultaat van de cursus is dus direct zichtbaar en dat geeft een goede stimulans om door te gaan! Daarnaast was de catering erg goed georganiseerd. Voor beiden een pluim!


Geplaatst door Ronald van Leeuwen

Hoi Hans en Jacques,
Bedankt voor de leuke en leerzame dag vandaag met zeer goed verzorgde catering.
Ik zal nog vaak teruglezen in het cursusboek!


Geplaatst door Henk


Goede cursus en de catering was ook prima. Wil je wat fotos zien die ik oa op de cursusdag gemaakt heb kijk dan op: http://fotografie.djhenkie.comGeplaatst door Maarten

Beste Hans en Jacques,
Nogmaals hartelijk dank voor de leuke en leerzame dag. Ik heb er erg van genoten en veel van geleerd, vooral van het praktijkdeel.
Ik merk dat ik nog vaak aan de dag terugdenk, zowel aan technische zaken zoals het gebruik van de verschillende programmeerstanden en het over- en onderbelichten van foto's als aan creatieve zaken zoals de aantrekkingskracht van verschillende composities.
Deze dag was voor de aanzet om steeds beter met een fotografenblik de wereld in te kunnen kijken.
En voor ik het vergeet, ook de catering was prima verzorgd.

Geplaatst door Roy

 

Dag Jacques en Hans
Wij Fred en Roy willen jullie nogmaals danken voor de super leuke cursus.
We hebben een leuke dag gehad en veel opgestoken. Nu gaan we veel oefenen en wie weet een vervolg cursus
Gr. Roy
Ps de catering was ook prima verzorgd
Hans super dank jullie wel

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Zoekmachine marketing Roswebdesign BV 2017 | xml | trefwoorden | map

 

spoorrails-lengte.jpg (48858 bytes)

email:
info@123cursus-fotografie.nl   

 

 

 

 

 

goed-idee.jpg (4529 bytes)

 

AWARDS

 

 Cursus fotografie 

 

   einstein-award-klein.jpg (7081 bytes)

 

     get a life award

 

 >> meer awards